Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Casa de marcat Daisy Compact M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Daisy Compact M
Out Of stock
Descriere
Daisy Compact M este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

include :

acumulator Li-Ion 2200mAh,
modem GPRS cu cartela SIM prezenta, montata inca din procesul de fabricatie ,
modul WiFi si BlueTooth integrat ( acestea se vor putea folosi la urmatorul upgrade de firmware care se va face la momentul conectarii cu serverele ANAF) ,
port microUSB pentru conectare PC si conectare la adaptorul de incarcare ,
portul microUSB se poate utiliza si pentru conectarea unui dispozitiv dongle la care se poate conecta un stick USB standard util pentru extragerea rapoartelor lunare XML . Metoda este utila numai tehnicienilor de service datorita complexitatii ei. Va recomandam metodele descrise mai jos.
port SD-Card pentru extragerea locala a rapoartelor XML necesare transmiterii lunare la ANAF. Pentru adaptarea cardului SD-card la USB si descarcarea fisierelor pe PC, se poate folosi adaptorul "SD_Card-USB" ( cod intern de produs : 6013024)  disponibil la pretul de 17 lei-TVA inclus  care poate fi solicitat la serviciul vanzari al societatii noastre.
Suplimentar extragerea fisierelor XML se poate face si prin utilizarea aplicatiei Daisy Manager cand casa de marcat este conectata la PC. ( meniul Rapoarte MF - se bifeaza XML si se alege o cale de salvare a fisierelor.)
memorie de Jurnal Electronic protejata,
dispozitiv de securizare cu Cryptocard ( SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2 ,
alimentare din acumulator intern Li-Ion si incarcare din adaptor retea de 5V - 1A. Casa de marcat poate fi incarcata oricand folosind adaptorul de incarcare standard pentru telefoanele mobile moderne cu mufa microUSB sau direct din bateriile externe utilizate la incarcarea telefoanelor mobile.
conectarea la un PC a casei de marcat , pentru programarea articolelor sau functionarea ca imprimanta fiscala se face prin portul USB-B, montat pe casa de marcat, cu ajutorul driverului de conectare VCP V1.5.0.
Pentru programarea articolelor sau parametrizarea casei de marcat se foloseste programul Daisy Manager .
Pentru conectarea ca Imprimanta Fiscala se foloseste driverul Dprint Romania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura